Nieuws

 

Laatste Nieuws


FANTASTISCH NIEUWS VAN VIPA!

We moesten er lang op wachten, maar ons geduld werd ruimschoots beloond. Eind september ontvingen we van VIPA geweldig nieuws: het dossier voor ons tuinproject is over de hele lijn goedgekeurd!

We kunnen dus rekenen op een investeringssubsidie van € 162.602,57 voor de realisatie van onze droom: de inrichting van een pedagogische tuin. Met die financiële injectie kunnen we een veilige, rustgevende én uitdagende buitenomgeving creëren, die kinderen en jongeren de kans biedt om zich op maat te ontspannen en/of in te spannen en die hen motiveert hun energie op een positieve manier te kanaliseren.

Met gepaste trots citeren het advies dat VIPA over ons dossier aan de minister gaf: “De grondig uitgewerkte aanvraag sluit aan bij de visie en het beleid van de organisatie inzake preventie van agressie. Er is grondig nagedacht over de uitwerking van elk aspect van de aanvraag. De inspraak van cliënten, ouders en personeel is een absolute meerwaarde.”

Als alles meezit gaan de werken nog dit najaar van start. Hou dus zeker onze website en nieuwsbrief in de gaten om de vorderingen te volgen. Voor nu: een superdikke dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen aan het dossier!
Meer foto's kan je hier bekijken
Bekijk 3D presentatieOok fiscale aftrek in 2019!


Ook in 2017 zijn giften van 40 euro per jaar aftrekbaar in de belastingen.
U ontvangt automatisch in februari 2018 een fiscaal attest.
Meer info op de "Meedoen" pagina!
 
 
 


Onze nieuwe folder


Onder de titel ‘Samen kunnen we meer’ richt deze folder in A4-formaat zich specifiek tot christenen die iets willen doen voor kinderen en jongeren die in Ons Kinderhuis verblijven.
LEES HIER