Jobtime 19u/week, bepaalde duurmet optie vast. Aanvang: z.s.m.

Wie zijn we:

Vereniging Ons Kinderhuis vzw is een organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg binnen de sector intergrale Jeugdhulp. Wij bieden verblijf aan 34 meisjes en jongens aan van 0-25 jaar in vier leefgroepen. Daarvan kunnen 12 jongeren kamertraining leren vanaf 16 jaar en vanaf 17 jaar kunnen jongeren vanuit Kamertraining doorgroeien naar Zelfstandig Wonen. Daarnaast krijgt elke betrokkene contextbegeleiding.

Onze visie:

Vzw Ons Kinderhuis kiest bewust voor een christelijke identiteit. Christelijke waarden en normen vormen, samen met een professionele hulpverleningsvisie, het fundament van onze organisatie. Zie ook http://kinderhuis.net/onzevisie

Functieomschrijving:

- Je staat, samen met een team van begeleiders, in voor de dagelijkse verzorging, ondersteuning en begeleiding van de kinderen/jongeren in de leefgroep.
- Als begeleider sta je d.m.v. individuele–en groepsactiviteiten in voor de begeleiding van de minderjarige en zijn context en dit vanuit een contextuele en oplossingsgerichte benadering.
- Je werkt op een ondersteunende wijze mee aan ontwikkelingsdoelen zoals die in het hulpverleningsplan zijn omschreven.
- Je draagt in teamverband bij aan een ontwikkelingsstimulerend leefklimaat op de afdeling.
- Als begeleider werk je volgens een variabel uurrooster aan 19u per week met wisselende diensten en neem je deel aan teamvergaderingen en interne opleidingen, georganiseerd door de voorziening.

Je profiel:

- Je bent houder van een bachelordiploma met voorkeur in de orthopedagogie. Bachelors in sociaal werk, gezinswetenschappen of een ander evenwaardig diploma, maar met voldoende relevante ervaring in bijzondere jeugdzorg kunnen ook in aanmerking komen.
- Je hebt ervaring met werken in bijzondere jeugdzorg met kinderen en/of tieners.
- Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, je hebt veel voeling met de leefwereld van onze cliënten en hun context.
- Je kan je voor 100 % vinden in de identiteit van onze voorziening
- Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je bent stressbestendig en collegiaal.
- Je kan vlot overweg met de PC.
- Je bent flexibel en bereid tot regelmatig avond-, nacht- en weekendwerk.
- Je communiceert en rapporteert vlot in het Nederlands
- Je bent in het bezit van een bewijs van goed gedrag en zeden (model 2).
- Je bent in het bezit van een definitief rijbewijs type B.

Wat bieden wij:

- Een deeltijdse functie van 19u/week contract bepaalde duur met mogelijkheid tot verlenging na positieve evaluatie(niveau begeleider Klasse 1) volgens de barema’s en premies die gelden in PC 319.01.
- Een variabel uurrooster. Directe opvolging en coaching door de teammanager.

Hoe solliciteren:

Motivatiebrief met CV voor 31/03/2020 in PDF richten aan: kristien.deraeve@kinderhuis.net
Meer info: 089 / 41 06 25

Download Vacature